Cheyma Achbari

BEREIKBAARHEID:
Elke werkdag tussen 13:00 en 14:00 op het nummer +32(0)480 65 03 63
Of via mail op secretariaat@praktijksane.be

Door een sterk verlangen in een rechtvaardige samenleving, en de bereidwilligheid om mijn eigen steentje bij te dragen, koos ik voor de opleiding Sociaal werk.

Studieverleden

Het begon allemaal met een graduaat Maatschappelijk werk, waarna ik een tweejarig aanvullend traject ben aangegaan om een bachelor Sociaal werk te behalen.

In 2018 was ik afgestudeerd, maar bleef ik op mijn honger zitten. Nog geen jaar later, heb ik me ingeschreven aan de Universiteit van Antwerpen om een schakelprogramma Sociaal werk uit te proberen.

Het realiseren van sociale rechten en het vertegenwoordigen van de belangen die cliënten hadden vind ik ontzettend belangrijk en tracht ik tot op heden nog steeds toe te passen in mijn huidige functies.

Praktijk Sané

Tijdens de coronaperiode in juni 2020 ben ik volop aan de slag gegaan als medisch secretaresse bij Praktijk Sané. Ik had het geluk om omringd te worden door heel toffe collega’s.

Mijn uren als medisch secretaresse zijn wat variërend.
Maandag werk ik van 08u30-19u00, dinsdag en donderdag werk ik steeds van 15u30-19u00.
Woensdag en vrijdag werk ik van 08u30-18u00.

Ik spreek Nederlands, Engels, Berbers en begrijp de Duitse taal.

Het werk dat ik eerst deed, bestond voornamelijk uit veel telefonie en administratie, nadat ik een jaar ingewerkt werd is mijn tweezijdige job gestart, enerzijds oefende ik mijn functie als medische secretaresse uit onder leiding van Dokter Straetemans en anderzijds de functie van een sociaal assistent bij dokter Gerets.

Naast het telefonisch aanmelden van patiënten, sta ik ook in voor vraagverheldering en verkenning van de hulpvraag. Nieuwe aanmeldingen worden eerst tijdens teamoverleg besproken met dokter Gerets en mijn andere collega’s. Indien u andere vragen hebt of eerder een inlichting wenst over het aanbod en onze werkwijze, aarzel niet me dan te contacteren.