Dokter Hilde Straetemans

BEREIKBAARHEID:

Je kan me bereiken via:
Telefoon: 03 237 84 28
Mail: secretariaat@praktijksane.be

Ik ben in 1991 afgestudeerd aan de Universiteit Antwerpen en ben sindsdien werkzaam als huisarts. Van juli 1991 tot augustus 1993 heb ik als HAIO gewerkt bij prof. dr. Joke Denekens in Mechelen. Van 1996 tot 2000 heb ik deeltijds wetenschappelijk onderzoek gedaan, eerst aan het Tropisch instituut en nadien onder leiding van prof. Vrancken (UFSIA) ivm Turken en gezondheid en Turken en zwangerschap.

Ik ben een GECONVENTIONEERDE huisarts.

Ik spreek Nederlands, Turks, Engels en Frans.

Als kind wilde ik al dokter worden en de keuze om huisarts te worden was snel gemaakt. Als huisarts kan je immers “de mens” in zijn “totaliteit” benaderen en daarmee bedoel ik niet alleen het fysieke en psychische, maar ook het gezin en de omgeving waartoe de persoon behoort. Die combinatie maakt het beroep van huisarts juist heel boeiend.

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden op het nummer 03 237 84 28. Indien je een afspraak wenst te annuleren, gelieve tijdig te verwittigen.

Komt u met meer dan 1 persoon, boek dan ook meerdere afspraken.

Breng steeds mee:

  • identiteitskaart
  • lijst met chronische medicatie

Huisbezoeken: Indien mogelijk dan kom je best zelf naar de praktijk. Dit verbetert de efficiëntie van onderzoeken en dan ook de mogelijke behandeling. Je volledige dossier is immers beschikbaar. Als het niet mogelijk is zelf naar de praktijk te komen, kan je telefonisch een huisbezoek aanvragen. Doe dit best voor 9 u op het nummer 03 237 84 28.

Medisch afgevaardigden worden telkens op vrijdag gezien tussen 11u30 en 12u30 in dit steeds op afspraak.