Meryem El Allal

BEREIKBAARHEID:
Je kan me bereiken via mail:
Meryem_el_allal@hotmail.com
Of telefonisch: 04 86 09 29 26

Nieuwe aanmeldingen

Na mijn humaniora in Limburg (Genk) afgewerkt te hebben, besloot ik het stadsleven in Antwerpen te verkennen. Hier studeerde ik Orthopedagogie aan Karel De Grote Hogeschool. Nadien studeerde ik verder aan de Vrije Universiteit Brussel waar ik mijn Master Klinische Psychologie behaalde in 2016. Sinds 2018 ben ik werkzaam binnen praktijk Sané. Dat jaar behaalde ik ook mijn certificaat als Stress en burn-out-coach bij HRD Academy.

Mensen kunnen bij mij terecht in het Nederlands, Arabisch en Engels.

Het kiezen voor deze job verliep natuurlijk. Mijn ouders en zeven oudere zussen zagen al snel mijn echtheid en empathie naar mensen toe. Dit begon al in de kleuterklas waar ik de juffrouw hielp met andere kindjes te verzorgen. Ik ben elke dag mezelf in mijn job en draag graag bij tot de inzicht van mensen in hun eigen krachten.

Binnen de therapie werk ik op maat. Het contextueel kader krijgt altijd een plek. Via het biopsychosociaal model probeer ik samen met de cliënten antwoorden te vinden en actie te ondernemen. Hierbij durf ik out of the box denken en ook ervaringsgerichte activiteiten in te zetten.

Kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen kunnen bij mij terecht. In samenwerking met Kinderpsychiater Isabelle Gerets kunnen kinderen en jongeren psychodiagnostisch getest worden (IQ-testing, ADHD, ADD, ASS, leerstoornissen,..)

Afspraken maakt men best door een mailtje te sturen of te bellen/sms’en naar:
Meryem_el_allal@hotmail.com
0486/09.29.26

Afspraken die niet binnen de 24 uur worden geannuleerd worden aangerekend.